Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

3В Електроника проведе двудневен технически семинар

23.06.2017   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

На 8 и 9 юни т. г. 3В Електроника за втора поредна година проведе съвместен технически семинар с партньорите си, съобщават от компанията. Събитието събра в една зала инженери от цялата страна, лектори от 9 водещи производители на материали, консумативи и машини, както и демо машини на част от участниците.

В рамките на два дни гостите на събитието имаха възможността да се запознаят с новостите и технологичните решения при процесите за асемблиране на електроника. От Henkel разказаха за спояващите материали с висока степен на надеждност и термично проводящите течни материали. Представителите на ASYS/EKRA Automation запознаха присъстващите с предимствата на принтера EKRA 4000 и лазерната маркираща машина Insignum 2000, които по-късно бяха и демонстрирани. От Fuji Machine Europe впечатлиха аудиторията с възможностите на AIMEX III, а гостите от Rehm Thermal Systems разказаха за новите разработки на фирмата и възможностите на машините за нанасяне на защитни покрития – Protecto, както и за спояващата пещ с вакумна камера  VXP+ Vacuum.

Присъстващите на събитието се запознаха и с продуктите на новите партньори на 3В Електроника - единствената модулна, универсална ТНТ спойка вълна "the modula wafe" от Kirsten soldering, тестерите Bed of Nails и Flying Probe Testers от SPEA, AOI машините на GÖPEL electronic, както и с огромната гама продукти и услуги, която предлага SSI Schaefer. Бяха демонстрирани и две от машините на LPMS за формованe при ниско налягане - Beta 300 и Alpha 10.

След семинара в демо центъра на 3В Електроника по предварителна договорка могат да бъдат видени и тествани Advanced 3D AOI на GÖPEL electronic, както и Beta 300 и Alpha 100 на LPMS, информират от компанията.

Допълнителна информация за това как протече семинарът и галерия от събитието вижте тук.

     
Източник: 3В Електроника

Ключови думи: 3В Електроника   Henkel   ASYS   EKRA Automation   Rehm Thermal Systems   Kirsten soldering   SPEA   GÖPEL electronic   SSI Schaefer  

Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Амтест
Последно от Събитията
Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...