Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI Europe стартира нов сайт с отзивчив уеб дизайн

22.08.2017   |   Бизнес
 

TTI представи своя нов уебсайт, който е разработен с помощта на най-модерните технологии и се отличава с т. нар. отзивчив уеб дизайн, съобщават от Ти Ви Ей Проджект, партньор на TTI в България.

Това означава, че потребителите, ползващи настолни или преносими компютри, или пък таблети и смартфони, ще могат да разглеждат съдържание, което е специално съобразено с тяхното устройство. Основната структура на такива утвърдени средства за електронна търговия и проследяване на доставките като ezBuy, ezReview и на раздела "Статус на поръчката" е обновена и модернизирана така, че клиентите на TTI да разполагат с най-добрите уеб услуги. Промяната гарантира, че сега и занапред функционалните възможности на уеб ресурсите на TTI ще могат да бъдат развивани съобразно най-новите технологии.

"Гордеем се с този сайт и се радваме да предложим на нашите клиенти в Европа новите, по-добри възможности за персонализиран достъп до съдържанието. Стартирането на новия уебсайт на TTI Europe се вписва в нашия цялостен стремеж към непрекъснато подобрение на функционалните възможности на уеб ресурсите на TTI и на удобството при ползването им от потребителите", сподели вицепрезидентът по електронната търговия в TTI Кевин Шуберт.

     
Източник: Ти Ви Ей Проджект

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI   TTI Europe  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...