Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Комет Електроникс организира съвместен технически семинар с Microchip

22.05.2018   |   Събитията
 

На 6 юни т. г. Комет Електроникс ще проведе безплатен технически семинар, организиран съвместно с Microchip. Еднодневният семинар ще бъде посветен на IoT екосистемите, IoT продуктите и инструментите на Microchip, и IoT решенията за сигурност.

"Microchip улеснява разработката на приложения в IoT сферата чрез достъп до една от най-богатите embedded екосистеми в бранша. Oт сензора до облака и всичко между тях, Microchip разполага с решения и предоставя поддръжка, чрез които вашето следващо IoT устройство ще достигне пазарна реализация по-бързо", подчертават от Комет Електроникс.

В семинара ще се включат познати специалисти от Microchip – Даниел Лука, Тибор Сарка и Тарек Алхааер, които ще представят редица новости и интересни практически демонстрации.

Участието в семинара изисква предварителна регистрация на support@comet.bg, ilko.radulov@comet.bg или elka.georgieva@comet.bg.

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Microchip   IoT  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Събитията

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...