Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Aimtec представи 30-ватов DC/DC преобразувател с регулируем изход - 27.08.2020

27.08.2020   |   Начало»Технологии
 

Aimtec представи 30 W DC/DC преобразувател с регулируем изход, съобщиха от Комет Електроникс. "Преобразувателят AM30CW-NZ е в компактен 1x1-инчов корпус, има диапазон на входното напрежение от 18 до 75 V DC и работен температурен интервал от -40 до +85°C", казаха от българското дружество и допълниха, че преобразувателят е подходящ за широк спектър от промишлени приложения.

"Тази серия преобразуватели може да осигури стандартни изходни напрежения от 5, 12, 15 и 24 V DC и е проектирана да отговаря на новия стандарт 62368-1 за безопасност на ИКТ и АВ оборудване", подчертават от Комет Електроникс - "С 1500 VDC изолация между вход/изход, тествана в продължение на 60 секунди, серията удовлетворява повечето изисквания за изолация на системата и безопасност".

От Aimtec разясняват, че функциите като защита от късо съединение (OSCP), защита от претоварване по ток (OCP), защита от пренапрежение (OVP) и изключване при падане на напрежението (UVLO) са стандартни за тази серия и улесняват разработчиците в проектирането на стабилно захранване.                         

"AM30CW-NZ е с 88% КПД и с максимален товарен капацитет от 7200 µF и може да бъде изполван за захранвания в области като електроснабдителни мрежи, измервателна техника, промишлени системи за управление, комуникации", обясниха от Комет Електроникс.

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Aimtec   DC/DC преобразувател   AM30CW-NZ  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde & Schwarz Österreich
Последно от Технологии
Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...