Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI получи награда за европейски дистрибутор на годината от Honeywell Sensing & IoT

05.06.2018   |   Бизнес
 

TTI, Inc. получи наградата за европейски дистрибутор на 2017 г. от Honeywell Sensing & Internet of Things. Отличието се връчва въз основа на стриктно измервани показатели в областта на продажбите и отчита постоянния двуцифрен годишен ръст, реализиран от TTI през шестте години, в които двете компании работят заедно.

Друг ключов фактор за успеха на TTI са логистичните възможности и инвестициите в складови наличности, които според компанията осигуряват дългосрочни отношения с клиентите.

"Впечатлени сме от ангажимента на TTI към продуктовото ни портфолио, който доведе до ръст на продажбите от около 20% през 2017 г. Организацията на TTI в EMEA е отлична - следвайки бизнес стратегията на Honeywell, те постигат изключителни резултати година след година", отбеляза Хари Йох, ръководител дистрибуция за EMEA в Honeywell Sensing & IoT.

"Сензорите са важен технологичен сектор за TTI с безброй нововъзникващи приложения. TTI е готова да подпомогне проектирането и развойната дейност на нашите клиенти и на нови стартиращи компании, за да намерим оптималното решение от широката продуктова гама на Honeywell и да осигурим плавна логистична платформа", коментира Рос Крюгер, маркетинг директор доставчици на сензорни компоненти и силова електроника в TTI Европа.

     
Източник: Ти Ви Ей Проджект

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI Inc.   TTI Europe   Honeywell   Honeywell Sensing & IoT   сензори  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...