Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Quectel стартира продажбите на високоскоростен LTE Cat 18 модул

25.09.2018   |   Бизнес
 

Quectel Wireless Solutions стартира продажбите на EG18 - LTE модул категория 18, който е сред първите, които предлагат скорост от 1,2 Gbps за получаване (downlink) и 150 Mbps за изпращане (uplink) на данни.

Високоскоростният модул, базиран на чипсет Qualcomm SDX20, е напълно съвместим със спецификацията 3GPP R12 и поддържа най-новите безжични технологии като Carrier Aggregation (CA), 4*4 MIMO (multiple-input multiple-output) и 256QAM. Той е оптимизиран специално за M2M и IoT приложения с температурен диапазон от -40 до 85˚C.

EG18 поддържа технологията за локализиране Qualcomm IZat Gen8C Lite (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo и QZSS). Интегрираният GNSS приемник значително опростява конструкцията и осигурява бързо, точно и надеждно позициониране.

Новият LTE модул е подходящ за високоскоростни индустриални маршрутизатори, системи за видеонаблюдение в автомобила, 4K IP камери с облачна свързаност и други приложения, които изискват свръхвисока скорост за предаване и ниска латентност на данните.

     
Източник: Quectel

Ключови думи: Quectel   EG18   LTE модули  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...