Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Circuit Design с богато портфолио на electronica

13.11.2018   |   Събитията
 

Circuit Design представя широк спектър от продукти по време на изложението electronica 2018 от 13 до 16 ноември в Мюнхен на щанд 127, зала C3.

Основeн акцент на щанда на японския производител са индустриалните радиомодули. Circuit Design предлага предаватели с нисък паразитен шум и приемници с висока чувствителност и селективност, използващи теснолентова FM технология. Приемниците отговарят на изискванията на най-надеждната категория 1, дефинирана в европейските стандарти.

На щанда на компанията е демонстрирана специална карта за следене на диви животни. Системата получава информация за местоположението на животните, показва я на карта и следи електрическите огради, за да предотврати навлизането в градските райони. В Япония тази система е използвана в повече от двайсет общини и в момента функционира в 67 обекта.

Circuit Design представя и иновативна мащабируема система за мониторинг на здравето на работниците. Тя е базирана на безжични модули с LoRa и BLE комуникация и е лесна за внедряване в малки и средни частни мрежи. 

     
Източник: Circuit Design

Ключови думи: Circuit Design   CDT   electronica  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Събитията

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...