Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Quectel представи нови LPWA модули

08.01.2019   |   Технологии
 

Quectel Wireless Solutions пусна на пазара новите многорежимни Low Power Wide Area (LPWA) модули BG95 и BG77, базирани на LTE модема Qualcomm 9205.

BG95 поддържа режими Cat M1, Cat NB2 и EGPRS с интегрирани възможности за GNSS и е напълно съвместим със спецификацията 3GPP R14. Той има същите габаритни размери като предшественика си BG96, както и софтуерна API съвместимост, която позволява безпроблемен преход за всички IoT решения, базирани на Quectel BG96, който ще продължи да се доставя и поддържа в бъдеще.

BG77 е свърхкомпактен модул с поддръжка на Cat M1/Cat NB2/GNSS. Той е с размери приблизително 14x15 мм и е подходящ за миниатюрни приложения като носими устройства.

BG95 и BG77 са ориентирани към широк спектър от IoT приложения като интелигентно измерване, проследяване на активи, автоматична локализация на превозни средства, медицинска електроника, вендинг автомати и др. Благодарение на функцията Voice over LTE (VoLTE) модулите са подходящи за реализиране на гласови терминали и аварийни бутони в различни устройства.

     
Източник: Quectel

Ключови думи: Quectel   BG95   BG77   LPWA модули  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...