Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics ще дистрибутира продуктите на Futaba

23.04.2019   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи международно споразумение за дистрибуция с Futaba Corporation, производител на широк спектър от дисплейни модули, включително вакуумнофлуоресцентни (VFD), с органични светодиоди (OLED) и течнокристални (LED).

Модулите от серията Futaba AH предлагат цялостно решение в компактен корпус. Те се предлагат във VFD вариант или с филмова компенсация - Super Twisted Nematic с течни кристали (FSTN-LCD) с опции на дисплея от 20×2 или пълна точкова матрица. Висококонтрастните дисплеи са съвместими с iOS и Bluetooth и са подходящи за POS системи, аудио тунери и други дисплейни приложения.

OLED продуките от серията EL са тънки, самоосветяващи се дисплейни модули с висок контраст и широк зрителен ъгъл. Благодарение на постоянната скорост на реакция независимо от външната температура OLED серията EL е подходяща за батерийно захранвани преносими електронни устройства, портативни медицински устройства, домакински уреди, индустриални контролни приложения и автомобилна електроника.

TFT-LCD модулите от серията Futaba LC използват базов набор от команди за визуализация на съдържание, включително запазени JPEG изображения и текст с вътрешни шрифтове, което намалява времето за разработка на системата. Модулите имат чувствителен на допир екран, USB 2.0 Full Speed или RS232C интерфейс и 8-битов микроконтролер с LCD контролер. Те са подходящи за POS системи, контролно-измервателно оборудване и системи за индустриална автоматизация.
 

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Futaba   дисплейни модули  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...