Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

"PCB and EMS Industry in Bulgaria" – водеща тема на новия SEEIM

24.09.2019   |   Бизнес
 

Издателството за специализирана техническа периодика TLL Media ще посвети брой 4/2019 на индустриалното списание за Югоизточна Европа South-East European Industrial Market (SEEIM) на темата "PCB and EMS Industry in Bulgaria". Инициативата цели да бъдат представени водещите производители и търговци у нас, като им бъде предоставена трибуна за изява.

По традиция броят ще бъде представен на щанда за международна специализирана преса на предстоящото издание на productronica 2019 в Мюнхен (12-15 ноември 2019 г). Изданието ще бъде разпространено сред читателите му в интернет, абонатите му в региона, както и сред посетителите на водещия световен форум за електронно производство.

SEEIM 4/2019 ще достигне до всички абонати в сектора на електрониката със специален акцент върху експертите от пазарите, на които се разпространява - България, Румъния, Сърбия, Черна гора, Северна Македония, Босна и Херцеговина, Словения, Гърция, Турция и Албания, чрез цялостното портфолио медийни продукти на издателството – уеб, мейлинг и печатно издание. Изданието ще бъде разпространено безплатно и целево в електронен и печатен вид с максимално покриване на сектор електронно производство в отделните пазари, както и масово сред производителите и доставчици на продукти и услуги за бранша.

Ако желаете да бъдете представени в материала, можете да се свържете с нас на тел. 02/ 818 38 38, e-mail: reklama@tllmedia.bg.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: TLL Media   Ти Ел Ел Mедиа   SEEIM   productronica   електронно производство  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...