Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Над 1500 изложители представиха своите решения на productronica 2019

19.11.2019   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Над 1500 изложители от 44 страни представиха иновации в производството и разработката на електронни изделия по време на водещото международно изложение productronica, което се проведе от 12 до 15 ноември т. г. в Мюнхен.

Търговският панаир представи тенденции в съвременното микроелектронно производство като интелигентната фабрика и интелигентната поддръжка, а също така разгледа как да бъдат привлечени повече млади таланти и специалисти. Чрез новата платформа за студенти и млади професионалисти "Ускоряване на талантите",  специалните шоу програми за 3D автоматична оптична инспекция "3D AOI Арена" и "Интелигентен павилион за поддръжка" посетителите имаха възможност да се запознаят отблизо с автоматизацията на електронното производство.

Според Фалк Зенгер, управляващ директор на Messe Muenchen, световните продуктови премиери от компании като Fuji Europe или Posalux не са единствения фактор за успеха на изложението. "Доволни сме, че тази година отново увеличихме броя на изложителите и изложбеното пространство. productronica за пореден път доказа, че е най-важният търговски панаир за електроното производство."

Райнер Курц, председател на Консултативния съвет на productronica и председател на Kurtz Holding, сподели: "Големият брой международни посетители демонстрира авторитета, който има productronica в електронния сектор. Предвид многобройните обещаващи дискусии ние сме оптимисти, че секторът ще постигне растеж в дългосрочен план."

По отношение на оценката от посетителите през тази година productronica се представи още по-добре. Според проучване, проведено от института за пазарни изследвания Gelszus, 98% от посетителите са оценили събитието като отлично или добро. Освен това 97% от анкетираните казват, че productronica е оправдала очакванията им по отношение на иновациите.

Общо 44 000 посетители от 96 страни дойдоха в Мюнхен. След Германия водещите страни по брой посетители бяха: Италия, Австрия, Швейцария, Франция, Русия, Великобритания и Чехия.

За трети път бяха връчени наградите productronica Innovation Award. От 80 кандидати следните компании спечелиха в шестте категории: Limata (PCB & EMS), Seho Systems (SMT), ASM Amicra (полупроводникови компоненти), Zoller + Fröhlich (кабели, индуктивности и хибриди), F&S Bondtec (бъдещи пазари) и Vision Engineering (инспекция и качество).

По традиция водещото българско издателство за техническа периодика TLL Media взе участие на щанда за международна специализирана преса с новия брой 4/2019 на сп. South-East European Industrial Market (SEEIM). Фокусът на изданието е темата "PCB and EMS Industry in Bulgaria", която представя водещите производители и търговци в сектора у нас.

Изложенията productronica и electronica се провеждат в поредни години, което прави Мюнхен най-важното място за срещи на електронния сектор. Следващото издание на electronica ще се състои от 10 до 13 ноември 2020 г., а следващата productronica ще се проведе от 16 до 19 ноември 2021 г.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   productronica   TLL Media   SEEIM   електронно производство  

Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet ElectronicsMicrochip

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...