Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Farnell добавя паметите на Micron към продуктовото си портфолио

23.03.2021   |   Технологии
 

Farnell сключи международно споразумение за дистрибуция на модулите памет на Micron Technology, която е четвъртият най-голям производител на полупроводникови компоненти в света, предлагащ широка гама от памети, включително DRAM, NAND, 3D XPoint™ и NOR.

Продуктите на Micron Technology са насочени към широк спектър от приложения в потребителските, автомобилните, индустриалните и мобилните системи, центровете за данни, мрежовите и сървърните системи.

"Micron Technology е една от най-известните марки в областта на полупроводниковите компоненти и е истински иноватор в дизайна, разработката и производството на памети. През последните 12 месеца ние инвестирахме много в нашата гама от електронни компоненти, за да отговорим на разнообразните нужди на нашите клиенти", заяви Лий Търнър, директор Глобални операции Полупроводникови компоненти и SBC във Farnell, и добави, че решенията на Micron Tehcnology са отлично ново попълнение в асортимента на фирмата. "Сега за нашите клиенти ще е по-лесно от всякога да получат високопроизводителни модули памет за техните решения", заяви Търнър.

Портфолиото на Micron Technology, предлагано от Farnell, включва разнообразие от SLC NAND, LPDDR4 и NOR модули, както и продуктите от серията 2100AI PCIe NVMe NAND Flash SSD.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   Micron Technology   NAND   NOR   LPDDR4   памети  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...