Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rohde & Schwarz организира онлайн семинар за цифрови осцилоскопи

30.03.2021   |   Бизнес
 

Rohde & Schwarz организира в партньорство с Wuerth Elektronik и Farnell онлайн семинар, на който ще бъдат представени възможностите на съвременните цифрови осцилоскопи.

Oscilloscope Days 2021 ще се състои на 18 и 19 май 2021 г. Участието в него ще бъде напълно безплатно, като ще има възможност за избор на работен език между английски, немски, френски и руски.

Програмата на събитието включва обучения с директното участие на експерти от Wuerth Elektronik, Farnell и Rohde & Schwarz. 

"Осцилоскопите са основен прибор, който всеки електронен инженер трябва да има на бюрото си, и те се използват в широк спектър от браншове и приложения. Да стартираме обучение за работа с осцилоскопи, както и да запознаваме професионалната аудитория с последните новости може да бъде предизвикателство, но ние сме тук, за да подкрепяме електронните инженери в предизвикателствата", посочи д-р Андреас Вернер, вицепрезидент Осцилоскопи в Rohde & Schwarz. 

Сесиите ще включват теоретична и практическа част с презентации на приложения и примери от практиката. Участниците ще получат насоки за това къде могат да се правят подобрения при отстраняването на грешки и измервания с тестваните устройства. По време на сесиите ще се използва готово тестово оборудване за широка гама от приложения и различни бюджети. Чат функция ще позволи директна комуникация с експертите на Rohde & Schwarz и партньорите на фирмата.

Можете да се регистрирате за участие в Oscilloscope Days 2021 тук.

     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   Wuerth Elektronik   Farnell   осцилоскопи  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...