Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Вълнуващо предизвикателство за 500-ия епизод на element14 Presents

13.04.2021   |   Бизнес
 

element14 подготвя ново предизвикателство – Build Inside the Box по повод 500-ия епизод на популярната си поредица element14 Presents и с цел да насърчи STEM обучението.

Специалният епизод на поредицата ще прилича на популярните телевизионни готварски състезания, участниците в които трябва да сготвят ястие с набор от случайно избрани продукти. element14 избра трима от водещите на поредицата, които ще се състезават един срещу друг, създавайки нещо оригинално с всички компоненти от кутията, която ще получат.

"През последните 10 години element14 Presents информира дизайнери и инженери за електронни компоненти и продукти", посочи Даян Киби, глобален директор Общност и социални медии в element14, и добави, че във фирмата са развълнувани от възможността да ангажират своята общност и да предизвикат трима от любимите  им водещи на element14 Presents да покажат бързина и креативност в специалния 500-ен епизод Build Inside the Box.

Кутията, която участниците в състезанието ще получат, ще съдържа шест до осем ключови компонента, които те ще трябва да вложат в проектите си. Членовете на общността element14 могат да предлагат какви да бъдат тези компоненти на сайта на общността до 7 май. Те също така ще имат възможност да закупят или спечелят кутията и да се включат в паралелно състезание.

Наградите включват електронно оборудване и ваучери за пазаруване, които ще бъдат предоставени на посочени от участниците STEM организации.

500-ият епизод на element14 Presents ще бъде излъчен на 28 май на element14.com/presents.

     
Източник: Farnell; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Farnell   element14   STEM   element14 Presents  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...