Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Aimtec пуска нова гама AC-DC преобразуватели

25.05.2021   |   Технологии
 

Aimtec представи новата гама AC-DC преобразуватели Must-HAVZ с мощност от 3 до 20 W и характерни оранжеви корпуси, съобщават от Комет Електроникс, официален представител на фирмата в България.

Новите AC-DC преобразуватели са проектирани да отговарят на стандартите за безопасност EN60335 за домакински и подобни електрически уреди, EN61558 за силови трансформатори и захранвания, и EN62368 за ИТ и аудио/видео оборудване. Това според производителя прави Must-HAVZ идеални за домакински уреди, промишлени и други свързани приложения.

За клиенти от медицинската промишленост сериите AMEL15-277HAVZ и AMEL20-277HAVZ също са проектирани да отговарят на EN60601 и осигуряват 2xMOPP защита. Това позволява на преобразувателите да захранват широк спектър от медицинско оборудване и приложения.

За захранване на управляващите електрически схеми на електроуреди преобразувателите се предлагат стандартно с 4000 VAC подсилена изолация, която осигурява подобрена защита и консумация на празен ход 0,12 W, поясняват от фирмата и допълват, че това увеличава енергийната ефективност на крайния продукт.

"Благодарение на компактните си размери, тази нова гама предлага висока енергийна плътност. Компактният корпус и малката височина на компонентите позволяват на инженерите да имат по-голяма гъвкавост при проектирането на печатни платки с пространствени ограничения", отбелязват от Aimtec.

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Comet Electronics   Must-HAVZ   AC-DC преобразуватели  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...