Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip представи многопортов PoE инжектор за Wi-Fi 6 точки за достъп и малки GSM възли

Microchip обяви първия многопортов мултигигабитов Power over Ethernet (PoE) инжектор с мрежово енергозахранване (PSE), който предлага гъвкава и рентабилна алтернатива при внедряване на Wi-Fi 6 точки за достъп и малки 5G мрежови възли. С помощта на новия прибор всеки мултигигабитов комутатор може да поддържа високите изисквания на тези устройства по отношение на енергозахранването и скоростта на предаване на данни, без да е необходима преконфигурация или временно изключване на мрежата, посочват от фирмата.

"Новата ни фамилия многопортови, мултигигабитови PoE PSE инжектори предлага най-лесния и рентабилен начин за инсталиране на Wi-Fi 6 устройства и оборудване за малки клетъчни мрежи. Патентованата технология на Microchip решава предизвикателството за захранване на това оборудване, като същевременно поддържа неговата скорост за пренос на данни от 10 Gb/s. Това значително опростява внедряването на Wi-Fi 6 точки за достъп, като същевременно дава възможност на доставчиците на услуги за първи път бързо и евтино да инсталират 5G пикоклетки и фемтоклетки навсякъде, където са необходими, което рядко е в близост до електрически контакт", отбеляза Айрис Шукер, директор на дивизията за PoE решения на Microchip. 

Всеки от новите инжектори PD-9506-10GC, PD-9512-10GC и PD-9524-10GC се предлага в 6-, 12- и 24-портови конфигурации, поддържащи Wi-Fi 6 оборудване с високи скорости (IEEE 802.11ax), и осигурява до 60 W изходна мощност на порт в съответствие със спецификациите IEEE 802.3bt PoE и IEEE 10GBASE-T. Устройствата могат да бъдат безопасно наблюдавани и управлявани дистанционно с помощта на уеббазираната платформа PowerView Pro на Microchip.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   PoE инжектори   Wi-Fi 6  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ПРЕМИЕР ФАРНЕЛ ЛИМИТЕД
Последно от Технологии
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...