Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip представи нови решения за функционална безопасност в автомобилостроенето

Microchip започна да предлага нови сертифицирани пакети за функционална безопасност, позволяващи на автомобилните инженери да разработват своите продукти съгласно стандарт ISO 26262. Решенията на Microchip са предназначени за dsPIC33C цифрови сигнални контролери (DSC), PIC18 и AVR микроконтролери (MCU), които ускоряват разработката на критични за безопасността проекти, насочени към ниво на безопасност ASIL B и ASIL C.

Пълният набор от решения за функционална безопасност за dsPIC33C включва сертифицирани по AEC Q100 клас 0 цифрови сигнални контролери dsPIC33C със специални хардуерни функции, сертифицирано от SGS TUEV Saar ръководство за функционална безопасност и диагностика, сертифицирани от TUEV Rheinland библиотеки за функционална безопасност за развойни проекти със сертификация до ASIL C, референтно приложение за функционална безопасност, показващо стъпките, необходими за разработване на съвместими проекти, и обезпечението, което трябва да бъде генерирано за съответствие с ASIL B или ASIL C, различни доклади с анализ на функционалната безопасност и отчети за сертифициране.

Пълният набор от решения за функционална безопасност за PIC18 и AVR включва сертифицирани по AEC Q100 клас 0 микроконтролери PIC18-Q84 с CAN FD и микроконтролери AVR DA с LIN интерфейси и двата с хардуерна поддръжка за капацитивни сензори за докосване, сертифицирано от SGS TUEV Saar ръководство за функционална безопасност и диагностика, библиотеки за диагностика на функционалната безопасност, ASIL B сертификати и отчети за сертифициране.

Microchip предлага три пакета за функционална безопасност по ISO 26262 – базов, начален и пълен, за да помогне на клиентите с различни нива на опит и в различни етапи от оценката за съответствие и развойния цикъл.

В допълнение към пакетите за функционална безопасност Microchip предлага сертифициран от TUEV SUD комплект от инструменти за развойната среда MPLAB. Това включва сертифициран от TUEV SUD компилатор за функционална безопасност MPLAB XC, ръководство за функционална безопасност за компилатора и др. Microchip предлага също така подготвени за функционална безопасност CAN FD и LIN приемопредаватели и придружаващ хардуер, включително прибори за контрол на напрежението, които могат да се използват с подготвени за функционална безопасност цифрови сигнални контролери и микроконтролери в широк спектър от автомобилни приложения.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   dsPIC33C   PIC18   AVR   ISO 26262   ASIL B   автомобилна електроника  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ПРЕМИЕР ФАРНЕЛ ЛИМИТЕД
Последно от Технологии
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...