Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Изложението за печатна електроника LOPEC 2022 привлече над 2000 посетители

12.04.2022   |   Бизнес
 

Международно изложение за гъвкава, органична и печатна електроника LOPEC 2022 привлече общо 156 изложители от 23 държави и над 2000 посетители от над 35 държави, съобщават организаторите от Messe Muenchen. Събитието се състоя от 22 до 24 март на живо в Мюнхен.

Делът на чуждестранните изложители надхвърли 50%. В рамките на конферентната програма бяха направени над 200 презентации. Водещи компании от сектора представиха примери за конкретни приложения и тенденции в сферата на печатната електроника.

"Гъвкавата и печатната електроника вече са масов продукт", коментира Клаус Хекер, управляващ директор на Асоциацията за органична и печатна електроника (OE-A), която е съорганизатор на LOPEC 2022. "На изложението ясно можеше да се види колко много неща са се случили в сферата на печатната електроника през последните три години. Гъвкави екрани за смартфони, 3D touch панели в колите и домашните електроуреди завладяха тези пазари. Позитивното настроение, което можеше да се усети на LOPEC, присъства и в актуалното ни проучване за бизнес климата – над 76% от респондентите планират да увеличат инвестициите в производството през 2022 г.", посочва Хекер.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   LOPEC   OE-A   печатна електроника  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...