Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Quectel предлага предплатени пакети за IoT свързаност с фиксирана тарифа в Европа

27.04.2023   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Quectel започна да предлага предплатени пакети за IoT свързаност, за да улесни внедряването на интернет на нещата в Европа. Новото предложение за клиенти, които закупуват едновременно модули и свързаност от Quectel, осигурява фиксирани тарифи за роуминг на IoT SIM карти в страните от ЕС-28 за 2G, 3G, 4G, Cat-M и NB-IoT на изключително конкурентна еднократна цена, която включва и пластики на SIM карти, съобщават от компанията.

"С този нов предплатен пакет отговаряме на изискванията в една област на пазарен растеж и улесняваме още повече свързването на модулите на Quectel за проекти в цяла Европа. Даваме възможност на клиентите да намалят общите разходи за притежание, да намалят техническите рискове, като се снабдяват от един доставчик, да ускорят времето за пускане на пазара и да намалят сложността на развойните проекти", заяви Ричард Харт, директор "Глобална свързаност" в Quectel.

Предплатеният пакет за IoT свързаност на Quectel осигурява и достъп до платформата за управление на свързаността (Connectivity Management Platform). Основните характеристики на платформата включват сигурен достъп до данни от край до край, API, инструменти за самообслужване и диагностика, администриране на потребителите, проактивни предупреждения, управление на състоянията и генерирани на отчети.

Екипът за обслужване на клиенти на Quectel в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA) е в състояние да окаже съдействие на клиентите във всички елементи на внедряването, както и разширена поддръжка, включително преглед на хардуер и фърмуер, услуги по сертифициране, тестване на продукти и отстраняване на грешки.

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Comet Electronics   Quectel   IoT  

Област: Електроника  

Comet Electronics
MicrochipComet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Бизнес
MicrochipComet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...