Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Окта Лайт България с нова производствена линия за SMD монтаж

25.03.2013   |   Инвестиции
 

Окта Лайт България пусна в производство нова линия за специализиран SMD монтаж с капацитет между 25 000 и 36 000 компонента на час, съобщиха от българската компания. SMD линията е организирана с машини Siemens, Siplace X2, принтер Dek Horizon 03, Heller MK1809 и MIRTEC. Тя е предназначена основно за дълги производствени серии, но е подходяща и за изработване на пробни серии, поясниха производителите.

"Напълно автоматизираната линия работи в чиста среда, предлага възможност за обработване на платки с размери от 50х50 мм и 430х480 мм, както и за монтиране на BGA (Ball Grid Array) чипове. Технологията разполага с ограничен електронен контрол на достъп и климатизация на технологичните зони, 9–зонова пещ с възможност за спояване в азотна среда, 3 линии за ръчно спояване, автоматична оптична инспекция (AOI), FPI 2 1/2 D инспекция и защита срещу електростатични въздействия.

"Окта Лайт България разполага с висококвалифициран екип от специалисти и професионален опит в областта на SMD технологиите", допълниха от компанията.

     
Източник: Окта Лайт

Ключови думи: SMD монтаж   SMD линии   BGA чипове   Siemens   Siplace X2  

Област: Инвестиции  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Инвестиции

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...