Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser представи нов сайт за програмируема логика

10.06.2013   |   Технологии
 

Дистрибуторът на електронни компоненти Mouser Electronics създаде специализиран сайт, който предлага избор на продукти и ресурси за проектиране на програмируема логика.

Сайтът предоставя на инженерите информация за различните технологии за проектиране на програмируеми логически матрици и помага в избора на подходящи компоненти за различните приложения. Програмируемата логика варира от обикновени чипове до сложни CPLD и FPGA компоненти.

Новият сайт на Mouser съдържа разнообразна въвеждаща информация за PLD технологията. Той акцентира върху някои от най-модерните и високопроизводителни продукти като Altera Cyclone V System-on-Chip FPGA и MAX V CPLD. Потребителите на сайта могат да научат повече за предимствата на проектирането с PLD и възможностите за разработка на напълно интегрирани системи върху чип (SoC).

Разделът с технически ресурси на сайта включва видеоклипове, помощна и друга документация, подредена по производител и приложение - автомобилостроене, компютри, съхранение на данни, медицинска електроника, безжични технологии и др.

     
Източник: Mouser

Ключови думи: Mouser   CPLD   FPGA   PLD   програмируема логика   електронни компоненти  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Microchip F+K

Последно от Технологии

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...