Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Нова версия на Altium Designer

25.06.2013   |   Технологии
 

Altium представи новата версия 13.3 на своя CAD пакет за проектиране на схеми, печатни платки и електронни модули Altium Designer. Това е вторият голям ъпдейт на продукта през второто тримесечие на годината, който съдържа и обновление на онлайн платформата AltiumLive, съобщиха за electronics-bulgaria.com от КАД Пойнт, официален дистрибутор на  Altium за България.

Altium Designer 13.3 включва подобрения при импортиране на проекти от P-CAD и PADS Logic, както 5000 допълнителни компоненти в библиотеката за елементи от Microchip и Texas Instruments, с което общият брой компоненти в Altium Content Vault става над 120 000. Новата версия предлага и по-добро взаимодействие между клиентите и инженерите от техническата поддръжка, което ще намали времето за разрешаване на проблеми, регистрирани през AltiumLive.

Обновлението до последнета версия на Altium Designer е достъпно за всички регистрирани потребители на Altium Designer 13 чрез инструмента за ъпдейти. Самостоятелен инсталационен файл на Altium Designer 13.3 може да бъде изтеглен и от сайта на Altium.

     
Източник: КАД Пойнт

Ключови думи: КАД Пойнт   Altium   Altium Designer   CAD проектиране   проектиране на схеми   проектиране на платки  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Технологии

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...