Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Mouser ще дистрибутира продуктите на Ametherm

25.07.2013   |   Бизнес
 

Mouser Electronics подписа споразумение за дистрибуция на продуктите на Ametherm в цял свят, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.

Mouser ще дистрибутира пълното портфолио на Ametherm, което включва решения за защита на електронни схеми и модули, ориентирани към разнообразни пазарни сегменти. Фирмата предлага едни от най-ефективните полупроводникови терморезистори с отрицателен температурен коефициент (NTC термистори) за ограничаване на пусковии токове.

Продуктите на Ametherm, които се произвеждат в САЩ, са насочени към различни приложения като захранвания, електрозадвижвания, аудио усилватели и зарядни устройства.

"Радваме се, че добавяме всички токови ограничители на Ametherm към офертата от решения за защита на електронни схеми Ametherm има репутация на компанията с най-широко портфолио в този сегмент. Очакваме с нетърпение резултатите от нашето партньорство", коментира Анди Кер, президент пасивни компоненти в Mouser.

     
Източник: Mouser

Ключови думи: Mouser   Ametherm   електрозахранвания   електрозадвижвания   термистори   защити  

Област: Бизнес  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...