Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser стартира нов сайт за електродвигатели

06.01.2015   |   Бизнес
 

Mouser Electronics стартира нов микросайт за приложения при управлението на електродвигатели, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.

Новата онлайн платформа, която е част от Mouser.com, предлага на разработчиците информация за последните технологични тенденции, както и най-новите електронни компоненти, необходими за създаване на системи за управление с електродвигатели.

Приложенията в сайта са разделени на пет сегмента: синхронни двигатели с постоянни магнити, безчеткови постояннотокови двигатели, стъпкови двигатели, асинхронни двигатели и постояннотокови двигатели с ниско напрежение. Всеки от разделите съдържа данни за особеностите и приложенията на различните видове устройства, включително блок-схеми и списък с компоненти, които могат да бъдат доставени в рамките на 24 часа.

Разработчиците могат да открият полезна информация в раздела със статии, видео клипове и избрани продукти, сред които Vishay Widebody VOW3120 2.5A IGBT & MOSFET Driver, Molex Sealed Industrial USB Solutions, както и Fairchild FAN9673 CCM PFC Controller.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   развойни инструменти   електродвигатели  

Област: Електроника   Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...