Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser създаде микросайт за развойни решения

02.12.2014   |   Бизнес
 
Mouser Electronics стартира нов микросайт за развойни инструменти, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.
 
В новия Engineering Development Tools Center на Mouser.com разработчиците могат да открият множество решения за работата им с микроконтролери, аналогови и цифрови интегрални схеми, LED осветление, оптоелектроника, безжични продукти и т. н. Сред предлаганите развойни инструменти са компилатори, тестови и развойни комплекти, емулатори.
 
"Развойните инструменти са ключов елемент от процеса на проектиране. Новият микросайт дава възможност на инженерите да избират измежду хиляди инструменти, помагайки им да намерят най-подходящото решения за своите изисквания и да спестят значително време", коментира Кевин Хес, вицепрезидент технически маркетинг в Mouser.
 
Инструментите могат да бъдат сортирани и избрани по категория и производител. Инструментите за разработка с embedded процесори например може да се сортират по архитектура - AVR, ARM, MSP430 и др. Категориите за разработка на сензорни приложения включват избор на сензори за ускорение, ток, температура, докосване.
 
Разработчиците могат да видят най-новите ресурси в секцията за препоръчани инструменти. Софтуерът, достъпен за изтегляния, включва безплатния Multisim BLUE на Mouser, Quartus II на Altera, STM32 Java на STMicroelectronics, както и Tools MDK-Pro на Keil Tools.
     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   развойни инструменти   микроконтролeри   емулатори  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...