Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

12-15 ноември - Изложението productronica 2013 ще представи иновации в електронното производство

01.11.2013   |   Предстоящо
 

От 12 до 15 ноември т. г. ще се проведе XX издание на международното търговско изложение за иновации в производството на електронни изделия productronica, организирано от Messe München.

В рамките на кръгла маса изпълнителни директори, водещи мениджъри на компании от сектора и представители на научната общност ще обсъдят темата "Industry 4.0 - възможности и предизвикателства за конкурентното производство на утрешния ден". Събитието ще се фокусира върху международния обмен на идеи и информация в електронната промишленост.

Специалното шоу "Автомобилна електроника" ще акцентира върху темите за надеждността, използването на силова електроника, сензорни технологии и светодиоди.

Посетителите ще имат възможност да присъстват на разнобразни лекции, посветени на новостите в PCB и EMS индустрията, да съберат информация за различни процеси и технологии и да наблюдават конкретни примери директно на щандовете на изложителите.

За първи път в рамките на productronica специално внимание ще бъде отделено и на поддържането на оптимални работни условия в чистите стаи - предпоставка за производството на висококачествени електронни компоненти и изделия.

     
Източник: Messe München

Ключови думи: Messe München   productronica 2013   електронни компоненти   електронно производство  

Област: Предстоящо  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...