Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

ASIC Depot подкрепи обучението на студенти от ТУ Варна - 02.12.2013

02.12.2013   |   Начало»Събитията

ASIC Depot подкрепи обучението на студентите в Технически университет във Варна, като дари средства за закупуването на десет FPGA Video and Embedded Evaluation Kit-а, съобщиха от университета.
Китовете са от най-ново поколение и ще бъдат включени в обучението на студентите от специалности Електроника, Компютърни системи и технологии, Софтуерни и интернет технологии и Комуникационна техника и технологии по проектиране с програмируема логика и програмните езици VHDL и/или Verilog.

"Фирма ASIC Depot предложи и своето съдействие при изготвянето на учебен план по дисциплините, теми за теми за курсови и дипломни проекти свързани с FPGA, както и обучение на Verilog. Идеята е, че подпомагайки обучението на студентите в университета, подпомагат успешното бъдещо развитие на младите професионалисти в България", споделиха от ТУ Варна.

ASIC Depot предоставя възможности за старт на кариерата за наскоро завършили студенти или студенти последна година. За студентите от втори и трети курс фирмата предлага летен стаж. В офисите на ASIC Depot във Варна и Пловдив са преминали или работят 20 студенти от ТУ Варна.

     
Източник: ТУ Варна

Ключови думи: ТУ Варна   ASIC Depot   VHDL   Verilog  

Област: Събития  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde & Schwarz Österreich
Последно от Събитията
Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...