Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics спечели награда за клиентска поддръжка

14.04.2014   |   Събитията
 

Mouser Electronics спечели наградата NorthFace ScoreBoard Award (NFSB) за 2013 г. на Omega Management Group, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас. За втора поредна година Mouser печели престижното отличие в областта на поддръжката на клиенти.

Клиентите на компанията отново са заявили, че са по-доволни от очакваното по отношение на поддръжката. За втора поредна година Mouser получава рейтинг от 4,8 по петобалната скала, изготвен въз основа на проучвания сред клиенти по света през 2013 г. 99% от клиентите са изразили задоволството си във връзка с цялостния процес на обслужването им.

"За нас е изключителна чест да получим наградата за втора поредна година. Обслужването на клиенти е централен приоритет за нашата фирма, а тази награда показва, че клиентите ни продължават да бъдат доволни. Служителите ни работят усилено всеки ден, за да са сигурни, че всеки клиент е щастлив при всяка поръчка", коментира Стив Нюланд, старши вицепрезидент, отговарящ за продажбите на Mouser.

Mouser предлага на клиентите си 20 локации за поддръжка  в цял свят. Сайтът на компанията предлага информация за повече от 10 млн. продукта, а 4 млн. могат да бъдат поръчани онлайн.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Omega Managemeng Group   електронни компоненти  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Събитията

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...