Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

IMI с трикратен годишен ръст на печалбата

17.02.2015   |   Бизнес
 
Integrated Micro-Electronics (IMI) обяви нетна печалба от 29,1 млн. щатски долара през 2014 г., което е почти три пъти повече в сравнение с 10,5 млн. долара през 2013 г.
 
През изминалата година филипинския EMS доставчик отчита 13% годишен ръст на приходите от продажби. Те са се увеличили от 745 млн. долара през 2013 г. до 844,5 млн. щатски долара през 2014 г. 
 
"2014 г. е знаменателна за IMI, тъй като успяхме да надминем едноцифрения растеж на EMS сектора, както и заложените финансови цели. Пазарното ни присъствие в цял свят и разнообразното ни портфолио ни дадоха предимство при възстановявяващите се международни пазари на електронни продукти", коментира Артър Тан, главен изпълнителен директор на IMI.
 
Бизнесът на компанията в Европа и Мексико допринася за 32% от общите годишни приходи.
 
Приходите на IMI България са се увеличили с 14,4% на годишна база, достигайки 268,6 млн. долара благодарение на стабилния ръст на световната автомобилна промишленост.
 
IMI Китай регистрира приходи в размер на 325,6 млн. долара - със 17,5% повече в сравнение с предходната година - благодарение основно на увеличените поръчки в телекомуникациите.
 
Във Филипините компанията отчита 204,9 млн. долара приходи, което представлява 8,3% годишен ръст.
 
Дъщерното дружество PSi Technologies, която доставя продукти и услуги за силовата електроника, има приходи в размер на 44,9 млн. щатски долара - с 4,3% повече в сравнение с 2013 г.
     
Източник: IMI

Ключови думи: IMI   Integrated Micro-Electronics   PSi Technologies   EMS   електронно производство  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...