Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

IMI с 22% ръст на приходите

29.08.2017   |   Бизнес
 

Приходите на Integrated Micro-Electronics Inc. (IMI) за първото полугодие на 2017 г. са достигнали 501 млн. щатски долара, което представлява ръст от 22% в сравнение с предходната година.

Силният растеж на компанията, която наскоро отбеляза 20 години от началото на производството си в България и откри нови мощности в Ботевград, се дължи главно на традиционно силните за нея сектори на автомобилостроенето и индустрията. Новопридобитите компании Via Optronics (VIA) и Surface Technology International (STI) са реализирали приходи от 72,5 млн. долара.

"Сред забележителните успехи през второто тримесечие на годината са производството на автомобилни дисплеи в завода ни в Чехия, системите за автомобилно осветление и управление на бордовите системи в България, разширяването на производството на силови модули във Филипините и IoT системите за сигурност и позициониране в Китай", коментира Жил Бернар, президент и главен оперативен директор на IMI.

     
Източник: IMI

Ключови думи: IMI   Integrated Micro-Electronics   Ботевград   VIA   STI  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...