Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

IMI отчете 636 млн. долара приходи през първа половина на 2019 г.

03.09.2019   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Integrated Micro-Electronics, Inc. (IMI) приключи първите шест месеца на 2019 г. с консолидирани приходи в размер на 636 млн. щатски долара - с 5% по-малко спрямо същия период на миналата година. Продажбите са били повлияни от забавянето на световната икономика, спада на автомобилния пазар и геополитическите проблеми на ключовите пазари в Китай и Великобритания.

IMI успява да запази брутния си марж от първото тримесечие в размер на 9% с брутна печалба от 57 млн. долара, което представлява 21% намаление в сравнение със същия период на 2018 г. Компанията завършва първото полугодие с 5,8 млн. долара нетна печалба, което представлява рязък спад в сравнение с миналогодишната печалба за първото полугодие от 31,6 млн. долара.

Дъщерните дружества Via Optronics и STI отчитат приходи от 130 млн. долара - с 16% по-малко спрямо първата половина на 2018 г.

"Въпреки предизвикателствата, пред които сме изправени през последните месеци, оставаме уверени, че сме позиционирани като ключов играч в електронното производство. Няколко сегмента на електрониката в момента се намират в период на промени, тъй като преминават към платформи от следващо поколение. IMI е готова да обслужва всички нововъзникващи технологии - от автономните и електрическите превозни средства до 5G инфраструктурата в телекомуникациите и приложенията за захранващи модули, необходими във всички сегменти", заяви Артър Тан, главен изпълнителен директор на IMI.

     
Източник: IMI

Ключови думи: IMI   Integrated Micro-Electronics  

Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
ТМЕ
Renex
Последно от Бизнес
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...