Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip представя комбиниран аналогов/цифров токов датчик

16.06.2015   |   Технологии
 

Microchip ще представи първият в света комбиниран токов сензор с аналогов и цифров изход на специализираното международно изложение за сензорни технологии Sensors Expo, което ще се проведе от 21 до 23 юни в Сан Хосе, Калифорния.

PAC1921 включва конфигурируем аналогов изход и двупроводна цифрова шина и оптимизира диагностиката и събирането на данни, като същевременно минимизира времезакъсненията. Датчикът може да измерва мощност, ток или напрежение и да предава стойностите както чрез аналоговия изход, така и чрез цифровата шина, съвместима със стандарта I2C.

Комбинираният датчик е с размери 3х3 мм. Аналоговият изход може да бъде настроен за работа с 3V, 2V, 1.5V или 1V входове на микроконтролери.

PAC1921 е подходящ за мрежови приложения, електроразпределение, компютърни системи и решения за индустриална автоматизация, при които е критично да се елиминират времезакъсненията.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   PAC1921   токови датчици   цифрови шини   I2C  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...