Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Visteon открива обучителен център в България

29.06.2015   |   Бизнес
 
Вистеон България обяви, че открива първата по рода си инженерна академия в България, която ще подготвя специалисти по разработка на софтуер, хардуер, тестване и развитие на лични компетенции.
 
За безплатно тримесечно обучение в нея може да кандидатства всеки, който търси професионално развитие в областта на автомобилната електроника, уточняват от компанията.
 
Основният акцент в новия обучителен център ще бъде поставен върху програмните езици С/С++, алгоритми, структуриране на данни, управление на хардуер, разработка и изпълнение на стратегии за тестване. Най-добре представилите се ще имат възможност да започнат работа в развойния център на Visteon в София, където в момента работят над 600 служители.
 
Набирането на кандидатури за първия випуск, който започва обучението си през септември, ще се извършва онлайн през българския сайт на компанията.
     
Източник: Visteon

Ключови думи: Visteon   Вистеон България   Вистеон Електроникс България   инженерно образование   автомобилна електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...