Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Вистеон обяви свободна инженерна позиция в София

15.12.2020   |   Бизнес
 

Вистеон Електроникс България обяви свободна позиция за машинен инженер – DPL Project Lead, за техническия си център в София. Неговите отговорности ще включват организиране, ръководство и мотивация на екип за DPL проекти при разработването и изпълнението на клиентски заявки в съответствие с договорените разходи, изисквания за качество и време.

Вистеон е производител на електроника за автомобилостроенето с водещи позиции в Азия, Европа и Северна Америка. Компанията е специализирана в кокпит електрониката и снабдява почти всички водещи производители на автомобили, включително BMW, Daimler, Ford, General Motors, Nissan и Hyundai.

Вистеон Електроникс България е най-големият световен технологичен център на Visteon с над 940 служители с опит в разработката на софтуер, хардуер и механика, фокусиран върху проектирането и разработването на платформи и решения за автомобилостроенето.

     
Източник: Вистеон Електроникс България

Ключови думи: Вистеон   Visteon   автомобилостроене   електроника  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...