Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

73 000 посетители от 80 страни отчете electronica 2016

24.11.2016   |   Събитията
 
Тазгодишното мюнхенско изложение за електроника привлече над 73 000 посетители от 80 страни, съобщават организаторите от Messe Munchen. Основни теми на изложението бяха IoT, сигурността и автомобилната електроника, като TLL Media по традиция представи на международния щанд на търговската преса новия брой на сп. South-East European Industrial Market (SEEIM).
 
Висока е удовлетвореността на посетителите от тазгодишното изложение, показва анкетно проучване – 99 на сто от тях са дали оценка "добър" и "отличен" на панаира. 
Освен Германия, сред страните с най-много посетители са Италия, Австрия, Великобритания и Северна Ирландия, Франция, Швейцария, САЩ, Израел, Русия, Полша и Словения. Организаторите отчитат също значително увеличение на посетителите от Китай и Турция.
 
Общо 2913 изложители от над 50 страни са представили свои продукти и технологии на electronica 2016. Това е ръст със 7 на сто спрямо предходното изложение през 2014 г. Наред с немските, най-силно присъствие на тазгодишното изложение са имали китайски, тайвански, американски и британски компании.
 
"Днес 80 на сто от иновациите в автомобилната индустрия се внасят от микроелектрониката и софтуера", коментира Фалк Сенгер, управляващ директор на Messe Munchen. По време на мюнхенското изложение бяха представени от нови системи в помощ на водача до датчици и LED компоненти.
 
Една трета от всички изложители са демонстрирали решения в тази област, акцентират организаторите. Наред с това, в конференцията за автомобилната електроника, са взели участие 228 посетители от над 20 страни.
 
Ретроспективен преглед на основните събития на Electronica 2016 може да видите тук.
     
Източник: Messe Munchen

Ключови думи: Electronica 2016   Messe Munchen   SEEIM   Фалк Сенгер  

Област: Събитията  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Събитията

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...