Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

73 000 посетители от 80 страни отчете electronica 2016

24.11.2016   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Тазгодишното мюнхенско изложение за електроника привлече над 73 000 посетители от 80 страни, съобщават организаторите от Messe Munchen. Основни теми на изложението бяха IoT, сигурността и автомобилната електроника, като TLL Media по традиция представи на международния щанд на търговската преса новия брой на сп. South-East European Industrial Market (SEEIM).
 
Висока е удовлетвореността на посетителите от тазгодишното изложение, показва анкетно проучване – 99 на сто от тях са дали оценка "добър" и "отличен" на панаира. 
Освен Германия, сред страните с най-много посетители са Италия, Австрия, Великобритания и Северна Ирландия, Франция, Швейцария, САЩ, Израел, Русия, Полша и Словения. Организаторите отчитат също значително увеличение на посетителите от Китай и Турция.
 
Общо 2913 изложители от над 50 страни са представили свои продукти и технологии на electronica 2016. Това е ръст със 7 на сто спрямо предходното изложение през 2014 г. Наред с немските, най-силно присъствие на тазгодишното изложение са имали китайски, тайвански, американски и британски компании.
 
"Днес 80 на сто от иновациите в автомобилната индустрия се внасят от микроелектрониката и софтуера", коментира Фалк Сенгер, управляващ директор на Messe Munchen. По време на мюнхенското изложение бяха представени от нови системи в помощ на водача до датчици и LED компоненти.
 
Една трета от всички изложители са демонстрирали решения в тази област, акцентират организаторите. Наред с това, в конференцията за автомобилната електроника, са взели участие 228 посетители от над 20 страни.
 
Ретроспективен преглед на основните събития на Electronica 2016 може да видите тук.
     
Източник: Messe Munchen

Ключови думи: Electronica 2016   Messe Munchen   SEEIM   Фалк Сенгер  

Област: Събитията  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Събитията
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...