Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Тазгодишната electronica 2020 в Мюнхен ще се състои в срок

10.11.2020   |   Предстоящо
 

От 10 до 13 ноември т. г. ще се проведе водещото международно изложение за електронния сектор electronica 2020, съобщиха организаторите от Messe Munchen. Оттам информираха, че тазгодишното издание на панаира ще бъде с разширена програма заради ограниченията за пътувания в някои държави. Мероприятието ще се състои при стриктно спазване на хигиенните норми.

"Радваме се, че electronica 2020 ще може да се осъществи, въпреки че намаляваме общата изложбена площ. Затова пък предлагаме на изложителите възможност да представят продуктите си както в залите, така и дигитално. В същото време посетителите могат да присъстват на electronica 2020 както обикновено в Мюнхен или да участват онлайн в събитието по целия свят", каза управляващият директор на Messe Munchen Фалк Зенгер.

Новостите в организацията на изложението включват дигитален търговски панаир и онлайн конференции. Основните теми на electronica 2020 ще бъдат автомобилостроене, изкуствен интелект (AI), медицинска електроника и др. Изложението SEMICON ще допълни програмата с решения в областта на производството на полупроводникови прибори.

Поради настоящата пандемична обстановка Messe Munchen вземат специални мерки, за да се гарантира защитата и безопасността на всички участващи. "Заедно с правителството на провинция Бавария разработихме добра концепция за защита и хигиена, която дори в тези времена позволява провеждането на търговски панаири и дава възможност на индустрията да осъществи отново срещи лице в лице", допълни Фалк Зенгер.

Досега участие на изложението в Мюнхен са заявили четири български компании.

     
Източник: Messe Munchen

Ключови думи: Messe Munchen   медицинска електроника   electronica 2020   SEMICON  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...