Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Представят книгата "USB" на проф. Стефан Куцаров

09.01.2017   |   Събитията
 
На 11 януари т.г. от 15 часа в книжарницата в Корпус 1 на Нов български университет (НБУ) ще бъде представена книгата "USB" на проф. Стефан Куцаров. Водещи на представянето ще бъдат проф. д-р Христо Тодоров и доц. д-р Васил Къдрев.  
 
Професор Стефан Куцаров е едно от светилата на академичната общност в електрониката и дългогодишен сътрудник на водещото българско издателство за професионална техническа периодика TLL Media. 
 
Проф. Куцаров е почетен професор на Нов български университет и основните му изследователски интереси са в областта на електронните схеми и устройства. Проф. Куцаров проявява допълнителни изследователски интереси в областта на телекомуникациите и електроапаратурите и предоставя експертизата си в областта на теорията на електронните схеми, цифровите и аналоговите интегрални схеми и комуникациите по електрическата мрежа.
 
В периода 1962 г. – 1968 г. Стефан Куцаров завършва специалност радиотехника в Техническия университет в София, а през 1973 г. придобива научна степен "доктор".
     
Източник: TLL Media

Ключови думи: TLL Media   USB   проф. Стефан Куцаров  

Област: Предстоящо  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Събитията

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...