Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Нов вицепрезидент в ASM Assembly Systems - 25.04.2017

25.04.2017   |   Начало»Кариери
 

Йозеф Ернст (Josef Ernst) е назначен за вицепрезидент, отговарящ за управлението на взаимоотношенията с клиентите в компанията ASM SMT Solutions, която е част от ASM Pacific Technology.

Ернст сменя на поста Рей Брус, който след дълги години в компанията се оттегля от работа като уважаван експерт, изиграл важна роля в развитието на целия сектор. 47-годишният Йозеф Ернст е инженер-магистър, с над 20 години професионален опит в ASM SMT Solutions, като през последните седем от тях ръководи развойната дейност на продуктите с марки DEK, SIPLACE и ASM.

"Нашите клиенти продължават да ни казват, че международните и регионалните екипи за продажби, техническо обслужване и маркетинг на ASM продължават да бъдат най-добрите в сектора. В същото време за своите клиенти ние искаме да бъдем още по-ориентирани към практиката консултанти. Това означава, че ще се съсредоточим по-малко върху продажбата на предварително конфигурирани стандартни продукти и ще наблегнем повече върху създаването на специфични за клиента решения, съчетаващи нашето портфолио от хардуерни, софтуерни решения и поддръжка, което включва и широката ни партньорска мрежа", обясни Ернст.

     
Източник: ASM Assembly Systems

Ключови думи: ASM Assembly Systems   Josef Ernst   DEK   SIPLACE   ASM  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde & Schwarz Österreich
Последно от Кариери
Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...