Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

productronica ще представи бъдещето на електронната индустрия

Посетителите на водещото в световен мащаб търговско изложение productronica, което ще се състои в Messe Muenchen между 14 и 18 ноември т. г., ще могат да добият представа как ще изглежда бъдещето на разработката и производството на електроника. Във фокуса на събитието ще бъдат роботиката и миниатюризацията, както и полупроводниковите решения и цифровизацията. Паралелно с productronica ще се проведат и още две събития - SEMICON Europa и IT2Industry.

Съгласно последното проучване на бизнес средата, извършено от Федерацията на немските инженери VDMA, продажбите в Германия за тази година са най-многобройни от 2014 г. насам. Немските производители на системи, компоненти и машини за електронно производство очакват ръстът да достигне 10,5%. Причината за увеличаването на продажбите е повишеното търсене на полупроводникови компоненти за автомобилната индустрия и необходимостта от решения за цифровизация в производството.

"Изложенията отразяват текущата обстановка в съответните промишлени сектори. Поради това прогнозите на VDMA са индикация, че productronica ще премине успешно както за изложителите, така и за посетителите. В допълнение на това, заедно с паралелните събития SEMICON Europa и IT2Industry ще предложим цялостен преглед на електронното производство, полупроводниковите компоненти и Industry 4.0", коментира управляващият директор на Messe Muenchen Фалк Зенгер.

Изложбената площ на productronica ще бъде разделена на пет зони: Печатни платки и услуги за електронното производство; Технологии за повърхностен монтаж; Кабели, бобини и хибридни устройства; Пазари на бъдещето; Полупроводникови компоненти.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   productronica   SEMICON Europa   IT2Industry  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ПРЕМИЕР ФАРНЕЛ ЛИМИТЕД
Последно от Предстоящо
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...