Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Thales придобива Gemalto

19.12.2017   |   Бизнес
 

Thales ще придобие един от водещите в световен мащаб производители на SIM карти, Gemalto, за 4,8 млрд. евро, надвишавайки направената от Atos оферта от 4,3 млрд. евро.

"В комбинация с уникалното портфолио за дигитална сигурност на Gemalto, Thales ще има възможността да предложи цялостно решение, подсигурявайки напълно последователността на процесите от създаването на данните в сензорите до взимане на решения в реално време", информират двете компании в съвместно прессъобщение.

"Придобиването на Gemalto е важна стъпка от реализирането на стратегията на Thales. Имаме големи амбиции, базирани на обща визия за дигиталната трансформация на индустриалните сектори и клиентите ни", коментира главният изпълнителен директор на Thales Патрис Кайн.

Gemalto ще продължи да работи под собствения си бранд като едно от седемте бизнес подразделения на Thales, като се очаква да реализира продажби на стойност 3,5 млрд. евро. Предвижда се процедурата по придобиването да приключи през втората половина на 2018 г.

     
Източник: Thales

Ключови думи: Thales   Gemalto   дигитална сигурност  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...