Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

LEM представи цифров интегратор за бобини на Роговски

14.05.2019   |   Технологии
 

LEM представи новия цифров интегратор AI-PMUL, който допълва богатия набор от решения на компанията за приложения с бобини на Роговски. AI-PMUL е универсален аналогово-цифров преобразувател на вторичния сигнал от бобини на Роговски, който обхваща широк спектър от стандартни аналогови True RMS и моментни токове.

Изходното напрежение на намотката на Роговски е пропорционално на първата  производна на тока. Ето защо е необходима електрическа схема на интегратор за преобразуване на този сигнал, така че да бъде пропорционален на стойността на първата производна. Този интегратор е съществен компонент при измерването на токове чрез намотка на Роговски, а архитектурата и изпълнението на усилвателя имат голямо влияние върху електрическите характеристики на сензора като линейност, фазово изместване и честотна лента.

При линейна грешка под 0,1% и в съчетание с бобини на Роговски LEM ART & ARU (очаквани скоро) клас 0,5 той предлага универсално решение за измерване и наблюдение с изключителна точност на измерване до 5000 А.

Интеграторът AI-PMUL интегрира в един универсален продукт всички номинални мощности. Простата конфигурация и следене на състоянието, позволяват лесна конфигурация. Настройката на токовия обхват, входната чувствителност и избора на изходна мощност се извършва чрез проста, надеждна и безпроблемна система, използваща ергономични бутони (x2) и двуцветни светодиоди.

     
Източник: LEM

Ключови думи: LEM   намотки на Роговски   бобини на Роговски  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...