Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

LEM представи 6 нови серии токови преобразуватели, базирани на ефекта на Хол

30.05.2017   |   Технологии
 

LEM представи шест серии токови преобразуватели, които допълват широкото портфолио на компанията в тази област. Всеки модел от новите фамилии LXS, LXSR, LES, LESR, LKSR и LPSR е предназначен за директен монтаж върху печатна платка и за извършване на неинтрузивни и изолирани измервания на постоянен и променлив ток, както и на импулсен номинален ток от 1,5 до 50 А.

Новите прибори използват патентована ASIC технология, базирана на ефекта на Хол, която им позволява да постигат ефективност, сравнима с тази на преобразувателите с наситена сърцевина. Те имат над четири пъти по-ниско отклонение в сравнение с предишното поколение преобразуватели, базирани на ефекта на Хол, достигащо от 4 до 14 ppm/°C.

Шестте серии включват общо 22 модела с различни опции, например интегриран VREF модул, различни габарити (3 или 4 основни пина с различни оформления), с отвор и/или с интегрирани галванични елементи и установяване на свръхток (серията LPSR).
 
Новите серии са напълно съвместими с предишните LEM LTS/LTSR/CAS/CASR/CKSR и могат лесно да се използват за преоборудване на стари инсталации с разнообразни монтажни схеми. Широкият им температурен диапазон от -40 до +85 °C и дори до +105 °C (сериите LES, LESR, LKSR и LPSR) ги прави подходящи за използване във всички индустриални приложения.

     
Източник: LEM

Ключови думи: LEM   токови преобразуватели   LXSR   LKSR   ASIC  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...