Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Wuerth Elektronik eiSos разшири своето LAN портфолио от сигнални трансформатори

21.04.2020   |   Технологии
 

Wuerth Elektronik eiSos, един от водещите европейски производители на електронни и електромеханични компоненти, разшири богатата си гама от сигнални трансформатори. Новата серия WE-STST Super Tiny Signal Transformers за LAN интерфейси предлага максимална височина на компонента от едва 2,9 мм и може да се използва в приложения до 1000Base-T, информират от компанията.

"Серията WE-STST от сигнални трансформатори е идеалното решение за всички приложения, при които малкият размер на компонентите и изключителните електронни параметри са от първостепенно значение. За разлика от стандартните трансформатори, които обикновено се състоят от тороидални ферити в пластмасови корпуси, Super Tiny Signal Transformers от Wuerth Elektronik се произвеждат изцяло машинно. Това позволява размерите да се поддържат изключително малки до само 4,7 × 3,22 × 2,9 мм и въпреки това предлага изолационно напрежение от 1500 V/1 мин.", поясняват от Wuerth Elektronik eiSos.

WE-STST се предлага в четири версии за различни приложения. Първата версия с 350 µH е подходяща за LAN приложения със скорост на предаване до 1000 Mbps. Вариантът със 120 µH се характеризира с изключителна цялост на сигнала при високи честоти и затова е идеален за 10 Gigabit Ethernet приложения или за новия Single Pair Ethernet със скорост на предаване на данни до 1000 Mbps, допълват от Wuerth Elektronik eiSos. Други версии с 300 µH или 2000 µH са подходящи за приложения, ползващи ултразвукови сензори, както и за трансформатори за новия G.fast стандарт със съотношение на предаване 1:4,5.

     
Източник: Wuerth Elektronik eiSos

Ключови думи: Wuerth Elektronik eiSos   сигнални трансформатори   WE-STST Super Tiny Signal Transformers  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...