Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Wuerth Elektronik разшири серията си MagI³C-VDMM захранващи модули

27.04.2020   |   Технологии
 

Wuerth Elektronik допълни MagI³C-VDMM (Variable Step Down Micro Module) семейството захранващи модули с по-мощни версии 1 A и 1,2 A. Диапазонът на входното напрежение (от 2,5 до 5,5 V) покрива стандартните напрежения 3,3 и 5 V, а регулируемото изходно напрежение е с обхват от 0,8 до 5,5 V, информират от компанията. Модулите са проектирани за висока ефективност при работа с малък товар. Интегрирането на DC-DC конвертор и индуктор е направено в много компактен корпус LGA-6EP.

"Серията MagI³C-VDMM е особено подходяща като заместител на линейни регулатори. Модулите са предназначени за приложения като захранване на интерфейси, микроконтролери, микропроцесори, DSP и FPGA. Благодарение на малкия си размер и високата ефективност (над 96%), те са особено подходящи за използване в мобилни устройства и устройства на батерии. За да спестите енергия, VDMM може да бъде "приспиван" с помощта на допълнителен пин, което удължава живота на батерията", подчертават от Wuerth Elektronik.

Серията MagI³C VDMM се отличава с отлична електромагнитна съвместимост, допълват от компанията. Модулите покриват стандарта CISP-32 за излъчени смущения клас Б, без нужда от допълнителни филтри.

     
Източник: Wuerth Elektronik eiSos

Ключови думи: Wuerth Elektronik eiSos   захранващи модули   MagI³C-VDMM  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...