Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

element14 предлага нови образователни ресурси за ученици, студенти и млади инженери

31.08.2020   |   Бизнес
 

Онлайн платформата element14 предлага нови образователни ресурси, с чиято помощ начинаещите инженери могат да се запознаят с основите на електронното проектиране, а напредналите проектанти и преподаватели могат да подобрят своите умения и теоретични знания.

Инженерната онлайн общност на Avnet, част от придобития дистрибутор на електронни компоненти Premier Farnell, осигурява експертна помощ и съвети за инженери на всички нива.

За ученици и студенти с известен опит в боравенето с развойни инструменти element14 предлага кратки самостоятелни онлайн курсове, които позволяват на разработчици от всяка възраст да учат с избрани от тях темпове и в удобна за тях среда. Курсовете обхващат основите на електрониката, технологиите и приложенията и служат за опресняване на познанията след лятната ваканция, а също и като ръководство за усвояване на нови умения. Някои от най-популярните курсове включват преглед на конектори, IoT, сензори и програмируеми логически схеми.

За преподаватели, които търсят проекти и идеи за класната стая, element14 предлага академични ресурси (STEM Academy), образователни концепции и обучителни развойни проекти в областта на електрониката и цифровите технологии.

Разработчиците, които искат да подобрят и разширят своите познания, преди да се върнат в училище, могат да разгледат специалната видео поредица (The Learning Circuit), която обхваща основите на проектирането и устройството на главните електронни компоненти.

Допълнителни курсове се предлагат и чрез работни групи и уебинари, които разглеждат приложения на електронното проектиране, продукти и технологии като 3D печат, Raspberry Pi, Arduino, изкуствен интелект и IoT.

     
Източник: Premier Farnell

Ключови думи: Premier Farnell   element14   Avnet  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...