Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Premier Farnell ще предлага продуктите на ConductRF

28.03.2017   |   Бизнес
 

Premier Farnell обяви ново споразумение за дистрибуция с EAM, водещ производител на компоненти за радиочестотно и микровълново контролно-измервателно оборудване. С марката ConductRF компанията предлага иновативни и надеждни продукти, функциониращи в широк честотен диапазон от DC до 110 GHz.

Решенията на ConductRF намират приложение в редица сектори, включително отбраната, авиокосмическите технологии, обработващата промишленост, медицинското оборудване, контролно-измервателното оборудване, телекомуникацииите. Сред продуктите на ConductRF, предлагани от Premier Farnell, ще бъдат серията кабели за лабораторни тестове TESTeCON и серията VNA за мрежово тестово оборудване.

"Premier Farnell разглежда разширяването на безжичния индустриален интернет като основна възможност за растеж през 2017 г. и след това. ConductRF предлага първокласна гама от кабели и кабелни комплекти за тестово оборудване, както и аксесоари в помощ на инженерите, работещи в областта на безжичните мрежи", коментира Джеймс Макгрегър, продуктов мениджър в Premier Farnell.

     
Източник: Premier Farnell

Ключови думи: Premier Farnell   ConductRF   element14  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...