Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Premier Farnell предлага безплатни CAD библиотеки съвместно с TraceParts

11.07.2017   |   Бизнес
 

Дистрибуторът Premier Farnell сключи партньорство с онлайн платформата TraceParts, в рамките на което ще предложи на клиентите CAD библиотеки за над 10 000 продукта на TE Connectivity, достъпни в различни формати.

Съдържанието включва изображения с висока разделителна способност и техническа документация заедно с подробни описания, които помагат на инженерите при избора на CAD модел. Освен продукти на TE Connectivity, в бъдеще ще бъдат добавени CAD библиотеки на Alcoswitch, AMP, P&B, Raychem and Schrack и др.

"Като развоен дистрибутор винаги търсим нови начини да помогнем на клиентите да ускорят проектирането на своите продукти. Чрез партньорството с TraceParts можем да предложим на конструкторите готови CAD файлове, да намалим времето за проектиране и да им помогнем да прототипират продуктите си по-бързо", обясни Крис Светман, ръководител на отдела Web Data Experience в Premier Farnell.

За да се възползват от услугата на TraceParts, инженерите трябва единствено да създат свой профил на уебсайта, който ще им позволи да изберат желания 3D CAD файл и след това да го изтеглят.

     
Източник: Premier Farnell

Ключови думи: Premier Farnell   TraceParts   TE Connectivity   CAD библиотеки  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...