Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

TTI предлага D-Sub конектори по стандарта M24308

26.09.2013   |   Технологии
 

Дистрибуторът на пасивни, електромеханични, дискретни компоненти и конектори TTI Inc. вече предлага конектори и конекторни комплекти, съответстващи стандарта M24308 и ориентирани към приложения в сектора на отбранителната и авиационната индустрия. Доставките се извършват директно от европейския център за асемблиране на конектори в Мюнхен, съобщи за Electronics-Bulgria.com инж. Тонка Василева от Ти Ви Ей Проджект, партньор на TTI за България.

Конекторите, отговарящи на стандарта M24308, известен още и като MIL-DTL-24308, MIL-C-24308 и MIL-PRF-24308, са специализирана версия на популярните D-Sub куплунги. Те са компактни и леки, но са пригодни за използване в тежки условия, включително при електронни приложения за военната промишленост.

Конекторите M24308 са достъпни в различни формати и варианти в зависимост от начина на монтаж, свързване на контактите (кримпване, запояване, с оголване на изолация) и тип (поляризирани, миниатюрни, за шкафове или или панели). Те имат широк температурен обхват и са предназначени за работа между -55 и +125C°. Повишената им надеждност ги прави подходящ избор в различни индустриални приложения, както и в секторите на отбраната,  комуникациите и космическите технологии.

     
Източник: TTI Inc.

Ключови думи: TTI Inc.   Ти Ви Ей Проджект   конектори   D-Sub   M24308  

Област: Технологии  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...