Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip представи мощен RF усилвател, поддържащ 256-QAM модулация

22.10.2013   |   Технологии
 

Microchip Technology представи новия мощен 2,4 GHz радиочестотен усилвател SST12CP12, който поддържа 256-QAM модулация, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от компанията.

С мощност до 23 dBm при величина на векторната грешка (EVM) не повече от 1,8% и 25 dBm при 3% EVM новият усилвател разширява значително обхвата на IEEE 802.11b/g/n WLAN системите и в същото време осигурява отлично качество при максимално ниво на 256-QAM трансфер на даннни.

Приборът дава възможност за маскиране на спектър до 28,5 dBm за осигуряване на 802,11b/g комуникация и използва ортогонално честотно мултиплексиране с разделяне (OFDM), за да коригира проблемното съвместяване на каналите без сложни филтри за изравняване. Освен това SST12CP12 спестява място на платката благодарение на малките си габарити и 16-изводен QFN корпус.

Усилвателят има нисък работен ток от 380 mA при 23 dBm, дава възможност за по-голям брой предавателни канали и по-високо ниво на обмен на данни за всяка система. Интегрираният мощен детектор гарантира стабилност при различни температурни условия и имунитет към смущения от VSWR отразени вълни.

"Мощните радиочестотни усилватели на Microchip имат силна позиция на WLAN пазара благодарение на своята надеждност и енергийна ефективност, която може да бъде постигната единствено с използването на InGaP/GaAs биполярни транзистори с хетеровръзка (HBT). С пускането на SST12CP12 осигуряваме висока надеждност в широк температурен диапазон при изключително нисък EVM", коментира Даниел Чоу, вицепрезидент на RF отдела на Microchip.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   SST12CP12   радиочестотни усилватели   256-QAM  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...