Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip представи нови решения за управление на електродвигатели - 27.10.2020

27.10.2020   |   Начало»Технологии
 
Microchip обяви, че разширява своето портфолио от хардуерни и софтуерни решения за управление на електродвигатели. Новите предложения са ориентирани към широк кръг от приложения с повишени изисквания по отношение на габаритите, броя на компонентите и потреблението на енергия.
 
Новите решения за управление на електродвигатели включват: dsPIC цифрови сигнални контролери dsPIC33CK64MC10x; второ поколение 32-битови микроконтролери PIC32MK MCJ и MCM; развоен комплект motorBench 2,5; алгоритъм за увеличаване на максималния въртящ момент; референтна схема за хладилни компресори.    
 
"Нови продукти като цифровите сигнални контролери PIC33C с тяхното високо ниво на аналогова интеграция демонстрират, че непрекъснато инвестираме в решения, които опростяват разработката на системи за управление на електродвигатели, като същевременно намаляват развойните разходи, в автомобилни, индустриални, медицински и потребителски приложения. Нашата усъвършенствана мрежа за поддръжка помага на инженерите да изпълняват своите проекти по-бързо с оптимално съчетание от производителност, ефективност и надеждност", коментира Джо Томсън, вицепрезидент MCU16 в Microchip. 
 
Новите dsPIC цифрови сигнални контролери dsPIC33CK64MC10x, използващи полево ориентирано регулиране (FOC) се поддържат от плъгин модули за управление на двигатели (PIM), които могат да бъдат добавени в наличните развойни платки, както и от нова ценово ефективна развойна платка за управление на двигатели с ниско напрежение. Интегрираната развойна среда MPLAB X и MPLAB Code Configurator помагат за бързото създаване на код, а развойният комплект motorBench осигурява оптимизиран код за FOC управление на двигателя.
 
Второто поколение 32-битови микроконтролери PIC32MK MCJ и MCM предлагат висока производителност и гъвкави комуникационни възможности с няколко CAN-FD и USB порта. Микроконтролерите се поддържат от MPLAB X и платформата за разрабока на фърмуер MPLAB Harmony v3.
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   dsPIC   PIC32MK   dsPIC33CK64MC10x  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde & Schwarz Österreich
Последно от Технологии
Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...